ståuppkomiker

Köpte tillslut både jacka och skor i Uppsala på lovet. Skidjacka och hmmm ja, värsta vinterstövlarna kan man nog säga... Skopunkten hann öppna men jag hittade inget där, så det blev Din Sko istället.
Tyvärr hade jag lite otur med vädret, som många andra, och mitt tåg hem på onsdagen blev inställt. Jag kom helt enkelt inte hem! Så jag och Johanna gick till kundtjänsten på tågstationen och fick en ny biljett till samma tid dagen därpå. Första klass!!
Men så kom det sig ju så att Johanna och Gustav hade planerat en utekväll på Harrys och Comedy Corner, där bland annat Kristoffer Appelquist "uppträdde". Var en annan också men han var inte lika bra. Men det blev en kort kväll för mig och Johanna på krogen, eftersom hon skulle upp och jobba kl:5.30 dagen därpå. Men det var kul!
Kristoffer Appelquist
Sen gick resan hem mycket bra. Dock inte så mycket lyxigare med 1 klass än 2 klass. Men roligt ändå! Tror jag aldrig haft så bra platser på tåget som den här trippen till och från Uppsala. Så det var ju bra!

Hursomhelst har skolan börjat nu igen och allt faller på plats i sin vanliga bana.
Lite synd ändå.

Oförberedd vinter

Förstås himla synd att H&M inte har samma jackor i butiken som i katalogen.
Det skiter sig för mig nu. Nu är det riktig vinter hemma och det har t.o.m. kommit rikligt med snö här i Uppsala nu också! Jag kan ju inte komma hem i gympaskor om det är decimeter-snö hemma! Och kallt är det säkert också, och jag har inte en enda vinterjacka hemma som jag kan ha. De jackor som finns här och är någorlunda okej, är typ skidjackor, och jag vill inte ha skidjacka! Skor har jag inte hittat några alls. Var i och för sig ett par som jag tyckte om på Din sko, men de var jättesvåra att få på, och satt sen jättehårt på vaden. Kanske töjer på sig.. Men de kostade säkert en 760:-, och för så mycket pengar så vill man att det ska vara och sitta bra också. SUCK! Förhoppningsvis öppnar Skopunkten på stora torget i Uppsala idag. Inte alls säkert, men såg väldigt öppningsbart ut igår. KAN inte komma hem utan skor och jacka nu.

Ge mig styrka,
visa mig det jag vill ha!!