Kappfrossa

Vad ska man ha för jacka i vinter egentligen? Har ingen aning om vad jag ska köpa.
Tre jackor från H&M här som jag tycker är rätt snygga, fast problemet med de här är ju att de kanske inte är speciellt varma.


Uppsalaresa

Såg M:I:3 med Per igår. Håller nog kanske med Aftonbladets citat "den bästa 'Mission:Impossible'- filmen hittils". Bra trots allt 'pang' 'pang'. Är hos Per just nu, men måste hem sen och packa inför morgondagens resa! Känns lite surt att åka nu när typ alla pengar är borta. Men jag behöver ju vinterjacka och vinterskor, så det är ett måste. Jag kommer ju troligen aldrig hitta det i Bollnäs i alla fall. Fast jag hittade ju i alla fall skor på Berglunds tillslut som jag inte trodde. Så man vet aldrig. Men det ska bli kul att åka till uppsala ändå!

Synligt bättre

Har bestället biljetter till Uppsala idag. Fast nu har jag ju nästan inga pengar kvar. Men det fixar väl sig ändå. Bara tågbiljett dit och hem går på 319 kronor.
Var till synsam idag på linskoll. Ska prova en annan lins nu. Och fick beskedet om att min syn har blivit bättre. Mycket skumt faktiskt. Får se hur det ligger till om 3 veckor igen. Så nu är mina färgade linser slängda!! Tråkigt :( Och de nya kan man inte färga... Skitsaker!

Vad lyckligt!

Otroligt nog köpte jag skorna ändå!! Och glad är jag över det. Rätt nöjd om jag får säga det själv. Nu gäller det bara att lära sig gå i dem! Hoppas det inte tar allt för lång tid.
Idag har vi vart på filmfestivalen, eller vad det nu var, på folkan. Kollade på en dokumentärfilm på kulturskolan först. Den sög. Sen stod jag vid våran monter ett tag och sen gick hela klassen och åt på Restaurang Renen. Men det blev till en besvikelse, tyvärr. Hade hoppats på riktigt god mat, men så vart inte fallet. Men det dög väl.
Hämtade ut H&M paket på videohallen idag. Och till min glädje innehöll det jättemycket kläder åt mig! Sånt som egentligen inte skulle ha kommit än. Och sånt som skulle ha kommit för länge sen...
Hursomhelst var det ett par byxor med. Var hemskt rädd för att det skulle bli skit med dem bara och att jag absolut inte skulle passa i dem. Eller att det skulle bli som vanligt, att de var för små. Men hör och häpna, jag kunde ha dem! De satt rätt bra till och med! Och skön var de dessutom! Det blev så lyckligt! Så nu är jag minsann glad!
Kanske ska till Uppsala på söndag också. Så då blir det mer shopping! Nödvändigheter. I så fall kommer jag nog hem på onsdag.
Glad så glad!!
Mina nya byxor (H&M-bild)
Nya Byxorna

Fot-Komplex

Härlig sovmorgon imorn igen. Fast jag måste upp tidigare för jag och mamma ska ta en sväng på stan.
Fixa rätt storlek och försäkring på nya ringen från mormor.
Köpa linser. Kolla in skor jag sett ut idag. Tyvärr var de lite dyra... och mycket högklackade - vilket jag inte är van vid! Har aldrig har ett par klackskor typ, så det får vi se hur det blir med den saken. Men jag skulle ju hemskt gärna vilja lära mig. Och jag behöver lära mig. Jag vill ju kunna använda snygga skor jag också! Men skor brukar i vilket fall som helst inte se så snygga ut på mig eftersom jag har så stora fötter. Enooormt stora faktiskt. Enligt min åsikt. Och säkert enligt andra också. Tyvärr. Hoppas inte.
Hade jag hittat bild på skorna jag hittade så hade jag visat, men så är inte fallet. Tyvärr.

Tidernas vecka

Den här veckan blir lite konstig. Började 10.30 idag. Slutar 11.30 på onsdag. Börjar 11.40 på torsdag som vanligt, och har bara lektion mellan 8.00-10.00 på fredag. Däremot så ska jag vara på media mellan 18.00-21.00(?) på onsdagkväll när niorna kommer och kollar.
Funderar på om jag ska åka till Uppsala när Pappa och Niklas åker på Elmia torsdagkväll. Missar ju bara engelskan på fredagen i så fall. Fast just ja. Måste kanske vara med på fredag ändå om vi ska förbereda religionredovisning efter engelskan. Hmm. Jaja.
Måste köpa skor. Verkligen. Och mitt legg måste se till och komma.

Dessutom fungerar inte mitt MSN. Helt pajj.