Utgång inställd

Underbart ute idag gissar jag. -18 grader imorse. Hua. Men då smälter ju inte snön bort i alla fall.
Ikväll var det tänkt för Tranan. Riktigt planerat. Men nej ack nej. Jag kan inte sminka mig. Har fått nå konstigt runt ögonen. Var alldeles uppsvullen imorse. har varit torr där på något konstigt sätt hela veckan, så sminket har sett förjävligt ut ett tag nu. Man jag tror inte jag vill se förjävlig ut på Tranan. Det skulle nog inte bli så roligt då. Så för min del är det inställt ikväll. Får bli en annan helg istället. Jag som så gärna ville!! Och Johanna som skulle få sin present ikväll. Mycket lyxigt må jag säga, inslaget i glas och allt. Men istället för något så lyxigt får jag se till att hitta något roligare istället. Vad nu det ska bli...
Per är sur för att jag inte ska ut. Han förstår inte. Jag vill ju ut.


Balklänningar

Balklänning10Balklänning09Balklänning01Balklänning06Balklänning05Balklänning04

En troligtvis resa tillsist?

Fasansfull värk i ryggen är vad jag har.
För övrigt börjar jag bli frisk nu.
Alla grymma sjukdomar jag haft nu, tänker jag inte besvära någon annan än mig och min familj med.
Men ett helvete har det varit.
Något Uppsala blev det inte som jag skrev sist. Då var det meningen att vi skulle åka på lördagen, om jag inte minns fel. Men då gick det inte. Vi fick inte plats i bilen och jag var sjuk. Så vi planerade att åka på måndag kväll eller tisdag morgon istället. Men det gick också fasansfullt dåligt eftersom jag fortfarande var sjuk.
Nu hoppas jag på det bästa och att vi äntligen kan åka iväg imorgon! Vi tar mamma och pappas företagsbil så blir det skitbillig resa och plats för extremt mycket packning + enorma inköp.
Bara min rygg slutar besvära mig så ska det nog gå bra.
Och att jag håller mig frisk och blir ännu friskare tills imorn vore bra.